Bebeğini Döverek Öldüren Annenin İfadesi Duyanların…
Adana’da dün yaşanılan olay ülke olarak herkesi derinden etkiledi.
17 Kasım Cumartesi günü merkez Seyhan ilçesi Fatih Mahallesi’nde meydana gelen olayda, Aysel Y. (23) iki yıl önce dini nikahla birlikte yaşadığı İlhami Korkmaz’dan (48) dünyaya gelen 15 aylık kızı Emine Korkmaz’ı döverek öldürmekten gözaltına alındı.
Göz altına alınan Aysel Y. ” Eşim bana çok kötü davranıyordu. Benimle ilgilenmiyor ve evin ihtiyaçlarını karşılamıyordu. Kavga ettik onun canını yakmak istedim ve kızımın canına kıydım. O anda kendimde değildim. Kendime geldiğimde artık çok geçmişti canım çok acıyor” sözleri duyanları şok etti.
Genç kadın, ifadesinin alınmasının ardından ağlayarak gittiği adliyede savcıya da ifade verdikten sonra tutuklanması talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine gönderildi. Tutuklanan Aysel Y., daha sonra Mersin’in Tarsus ilçesindeki kadın cezaevine götürüldü.
Otopsi için adli tıp kurumuna gönderilen 15 aylık emine bebek otopsinin ardından defin edilecek.