Işte Kayınpederine Ş.antaj Fotoğrafları

Işte Kayınpederine Ş.antaj Fotoğrafları Video

Müge Anli ile Tatlı sert programında bugün herkesin şaşkınlıkla izlediği ikinci PALU ailesi vakası yaşandı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında akıllara durgunluk veren Çığ ailesinin yaşadıkları ekrana taşındı. 40 yaşındaki Abdurrahman Çığ, 20 yıllık eniştesi İsa Akman tarafından kandırıldığı ve maddi ve manevi istismar edildiği, bir ormanda tecavüze uğradığı iddiasıyla Müge Anlı ve ekibinin kapısını çaldı.

Görüntüler ortaya çıktı

Müge Anlı’da talihsiz adamla ilgili şok detaylar ortaya çıktı. Abdurrahman Çığ’a yapılan şantajın görüntüleri ortaya çıktı.

Çığ’ın, Antalya Manavgat’a götürülüp çıplak fotoğraflarının çekilmesi şok etkisi yarattı. Ayrıca Çığ ailesinin 980 hayvanının, enişteleri tarafından alınıp satıldığı iddia edildi.

hatunzade

YORUM YAZIN