Kız Bebeğe bunu da yaptılar
Hindistanda yaşanan son dakika olayı herkesi şoka soktu. Sabah saatlerinde yaşanan olayda minibüs şoförü iki kadının yol kenarında kazı yaptıklarını ve yanlarında battaniye olduğunu farketti.
Olayı polis ekiplerine bildiren şoförün söylediği alamda arama çalışması yapan ekipleri kazı yapılan bölgeye ulaştı. Açılan bölgede battaniye içerisinde yaklaşık bir haftalık olduğu belirlenen bir kız bebeğim cansız bedeni bulundu.

Ekipleri tarafından otopsiye gönderilen bebeğin gömüldüğünde canlın olduğu gömüldükten sonra hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Hindistan yaşanan bu olayın oldukça yaygın olduğu koz çocuklarına yapılan çeyiz ve eğitim masrafının büyük bir yük olarak görüldüğünden ailelerin bu yola başvurduğu açıklandı.
